ME RAKASTAMME NOPEITA URHEILUAUTOJA

TIETOA MEISTÄ

Yrityksemme pääideana on tarjota ihan tavallisille ihmisille normaalista arki-elämästä poikkeavia kokemuksia.

Tämän päivän trendi näyttää olevan itse-ohjautuvat autot, missä kuljettaja on enemmänkin matkustaja kuin ajaja. Meidän mielestämme tämä on väärä suunta. Meidän mielestämme parasta siirtymisessä paikasta toiseen on nimen omaan ajaminen, erityisesti muskeliautolla.

Jos ollaan ihan rehellisiä, niin kenenkään ei kuitenkaan enää tänä päivänä kannata hankkia itselleen tällaista kallista ja ylitehokasta muskeliautoa. Olemme kuitenkin sitä mieltä, että kaikkien pitäisi päästä testaamaan tällaista taideteosta, edes kerran elämässään. Kun painat kaasupolkimen pohjaan ja kuulet korkealta kiertävän V8 moottorin mylvivän, samalla kun G-voimat puristavat sinua penkkiä vasten, tiedät miltä elämän kuuluisi maistua. Pelkäät menettäväsi auton hallinnan samalla kun adrenaliinipiikki puraisee ja tajuat, että kaikki tämä teho on täysin sinun kontrollissasi. Hymysi leviää kohti korvia ja sivusilmällä näet ihastuneet katseet ympärilläsi.

Automme

Kaikkien autojemme tehot ovat +/-400hp. Sillä 0-100 taittuu 4,7-5,2s ajassa. Kaikki automme ovat suht uusia ja moderneja kaikista viimeisimmillä herkuilla varustettuja. Autoissa on myös sopivasti luxusta tyydyttämään vaativankin kuljettajan. Elämys on taatusti mieleinen ihan kenelle tahansa.

Kenelle

Urheiluauton & muskeliauton vuokraus on hyvä lahja hänelle jota rakastat. Mikä olisikaan parempi yllätys, kuin viedä hänet ajelulle, tai antaa hänen itsensä ajella näillä upeilla klassikoilla. Siitä jää varmasti ikimuistoinen elämys, jota on kiva muistella vuosienkin jälkeen.

Automme soveltuvat myös hääautoiksi. Mikä olisikaan parempi tapa poistua kirkolta kuin aito Amerikkalainen V8.

Jos vierailet Helsingin alueella päivän tai pari, niin mikset tekisi sitä tyylillä!

Ahdistaako arki? Mikset pakenisi! Parhaiten se onnistuu GETAWAY CARSIN muskeliautolla. +/-5sec ja arki on taakse jäänyttä elämää. Pieni piristysruiske auttaa jaksamaan.

Tule ja vuokraa oma unelmasi. Tulet rakastamaan sitä!